Hundrastning

I första skedet bokar vi in ett möte hemma hos dig. Ett möte där du får träffa oss och vi får chans att lära känna dig och din hund. Vi diskuterar önskemål och behov och fyller i information om hunden. Vi går igenom vilka dagar och tider som kan passa. Därefter skriver vi ett avtal med startdatum för rastningen mm. Vanligtvis kommer vår hundrastare hem till dig och går ut med hunden när du är på jobbet eller av annan anledning inte kan rasta hunden själv. Se till att de ligger en handduk framme vid blött väder så att tassar kan torkas efter promenad. Kan du inte befinna dig hemma när vi kommer behövs nyckel. Vid lämning av nyckel skrivs alltid en nyckelkvittens. Hunden rastas alltid kopplad.

Prislista

Kattpassning

Vi besöker katten/katterna 2 gång per dag (om inget annat avtalats) och stannar cirka 15 minuter per besök. Varje dag rengörs vatten- och matskålar. Vi ser till att det är rent och snyggt runt kattens matplats. Kattlådan städas och vid behov fyller vi på ny sand. Vid varje besök får katten kel och lek om den vill. Behövs det någon pälsvård får katten den pälsvård den behöver. Innan du åker bort kommer jag på ett besök och träffar dig och katten/katterna så vi kan gå igenom rutiner och fylla i information om katterna. Skulle katterna behöva ev. medicin kan det ges. Skulle katten bli sjuk kontaktas du som ägare och vi åker till de djursjukhus du önskar. Får vi inte tag på dig och det är akut, besöks närmaste djurklinik. Veterinärbesök debiteras av dig som ägare. Skulle de önskas tar vi även hand om ev. post och vattning av blommor

Prislista

Smådjur

Vi kommer hem till dig de tillfällen som avtalats och sköter om ditt smådjur. Djuret får mat och nytt vatten varje besök. Vi rengör även matskålen och vattenflaskan/vattenskålen vid varje besök. Vid behov städas även buren. Ditt smådjur får vid varje besök social kontakt. Skulle ditt smådjur bli sjukt kontaktar vi dig som ägare och åker till det djursjukhus du önskar. Får vi inte kontakt med dig och det är akut besöker vi närmaste djurklinik. Veterinärbesök debiteras av dig som ägare. Skulle de önskas tar vi även hand om ev. post och vattning av blommor.

Prislista
 

YourPet är en verksamhet startad med affärsidén att kunna underlätta för dig som djurägare i göteborg med omnejd när du behöver lämna ditt djur ensamt - kontinueligt eller vid enstaka tillfällen. Främst arbetar vi med hundrastning, men även kattpassning och smådjursskötsel erbjuds. YourPet är det trygga alternativet för dig och ditt djur. Vi innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring hos Folksam och lyder under Creatix Sweden AB.